30 January, 2012

31 Januari 2012 (01.55 pm)

Selamat Tahun Baru 2012


selamat datang 2012, selamat tinggal 2011 yang penuh kenangan suka, 
duka dan keasyikkan berasmara bercuti. Ya, aku agak kekok di sini kerana
telah lama tidak menulis blog ini. kenapa? 

1) Selama ni aku tulis blog di maktab guna broadband ehsan dari Qayyum
dan arif semasa mereka tidur (atau terpaksa tidur sebab aku buat muka 
20 sen sebelah dorang)

2) aku terkena "culture shock" di kampung, lagipun di rumah tiada internet.

3) Komputer aku asyik rosak, terutama kerana disambar petir
ketika bermain game.

4) aku malas dan tiada idea, bak kata slash aku semakin
jumud dalam hidup ni. Entah kenapa pula dulu di maktab aku 
ada banyak idea hingga mencurah-curah ke ladang gandum.

kenapa aku berblog balik?

1) aku da ada streamyx (tapi line slow, balik-balik nak complain ciss... 
kau streamyx.. i hate u)

2) aku rindu pada blog aku

sekian,
yang menurut perintah,
diariakuiman.

p/s aku dah masuk 25 tahun, bila sebut 25 tahun macam tua pula ku rasa
tapi macam baru kelmarin aku 18 haha..sungguh berangan.. tapi masih ada orang ingat aku masih muda.. ketara la aku muka bayi (baby face)



3 comments:

epa_is_fred said...

okeh.

Md.Ariff said...

wahahh lamanya x updted

$RauLZaiDi$ said...

sangat lama. paling lama x update. sama la kita.haha.

Related Posts with Thumbnails