30 May, 2010

31 May 2010 (11. 56 am)


Ni hari pertama aku ada blog, yeah (padahal orang lain da lama da ada blog)
so, mulai hari ni aku pun nak berjinak jinak dalam bt bolg ni. Kepada sesiapa yg rasa dirinya baik hati tu ajarla aku sikit-sikit pasal blog ni. Nanti aku fikir dulu nak taip apa untuk cerita pertama aku. Kepada bul, aku xtau lg nak pi ke tak KK Box mlm ni sbb $$ tu mcm xda sgt. (gambar ni saja aku upload sbb aku rasa aku ensem ckit dulu, sekarang ni da makin membesar atas sbb yg aku sendiri pun xfaham)

4 comments:

chinatsu said...

wah...permulaan yg baik..hehe..=)

diariakuiman said...

hehe.. semoga aku teruskan..

chinatsu said...

teruskan kepada perubahan yang baik..hehe

hanoiyek said...

Ttap ba ensem bah dr dulu dan skrg.ensem tu bkan tgok luaran ja

Related Posts with Thumbnails